Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Startol a távoktatás! FONTOS információk!

2020. március 19., 10:05
Cimkék:távoktatás, NEPTUN, tananyag, letöltés
Intézetünk 2020. 03. 23-tól minden aktív tárgyában távoktatásra tér át! Kérünk minden kedves hallgatót, hogy ellenőrizze a NEPTUN-ban megadott email címét, és a továbbítási beállításokat! További fontos információk a tovább mögött.

Tisztelt Hallgatók!

A 2019/2020-as tavaszi félévet derékba törő, világjárvány okozta nemzeti veszélyhelyzethez igazodva Intézetünk távoktatásban folytatja a félévet a hallgatók számára.

A tananyagok az Oktatás és Letöltés menüpontokból is elérhetők, tárgyanként válogatva. Az óratartások GoToMeeting szolgáltatással lesznek megtartva, amelyhez nem szükségesek előtelepítések, és részletes információt NEPTUN üzenetekben fognak kapni! A tananyagok hozzáférése jelszóval védett lesz, amelyhez a bejelentkezési adatokat NEPTUN üzenetben küldjük ki, amint a rendszer működőképes.

Kérjük, hogy ellenőrizzék a NEPTUN-ban megadott email címet és továbbítási beállításokat, mert annak hiányában vagy helytelen cím alapján nem fognak értesülni a legújabb információkról.

Kérjük továbbá, hgy a honlapon megjelenő híreket folyamatosan ellenőrizzék!

A GoToMeeting szolgáltatás tesztelésére 2020. 03. 20-án 12:00-14:00 között és 2020. 03. 23-án 12:00-14:00 között lesz lehetőség. NEPTUN üzenetben fognak kapni ey linket, amellyel be tudnak lépni a tesztre. A megadott időintervallumban bármikor be lehet lépni. Erre a következő lehetőségek adottak:

  • Számítógépen (Windows, Linux) a linkre kattintva, és a beépülő asztali alkalmazást telepítve
  • Számítógépen (Windows, Linux) CSAK GOOGLE CHROME bönészővel, a linkre kattintva, weben csatlakozva, nem igényel telepítést
  • Telefonon a linkre kattintve a fentieknek megfelelően
  • Telefonon, a link mellett megadott telefonszámot tárcsázva, díj ellenében (ekkor csak hang lesz, és nem ingyenes intézetünk nem javasolja)

Otthoni vagy mobil hálózat is használható. Kérjük, hogy bejelentkezésnél mindenki adja meg a teljes nevét, neptun kódját és email címét, mert csak akkor tudjuk rögzíteni a jelenlétet. Bejelentkezésnél a kamera és mikrofon kapcsolgatható, a mikrofon gyakran kikapcsolt állapottal lép be, így annak bekapcsolása az első teendő.