Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

MS Teams platform - ismerkedj meg vele!

Folytatódik a távoktatás
2021. február 10., 18:10
Cimkék:távoktataás, online oktatás, oratartás
Intézetünkben MS Teams platformon indul az online oktatás 2021. 02. 08-án. Az ehhez szükséges információkat az oktatók NEPTUN rendszerben küldik ki.

Mint egyetemi hallgató, mindenki kapott beiratkozás után egy, az IT központ által generált egyetemi email címet. Ezzel a címmel ingyenesen letölthető és használható az MS Office 365 szolgáltatás csomag az egyetemi évek alatt.

Ennek egyik tagja az MS Temas szolgáltatás, melyhez itt lehet regisztrálni.

Regisztráció és az asztali alkalmazásba való bejelentkezés után láthatóvá válnak az oktatók által küldött meghívók az egyes tárgyak csoportjaiba, illetve hozzáadással a hallgató maga is felveheti a kiküldött kódok alapján a csoportot.

A tárgyakhoz kapcsolódó dokumentációk és tananyagok letölthetők az MS Teams csoportban és/vagy a honlapunk oktatás/távoktatás fülére kattintva bejelentkezés után. A ejelentkezési adatokat az oktatóktól lehet elkérni.

Aki nem tudja vagy nem találta meg az egyetemi email címét, az egyetemi Informatikai Szolgáltató Központban kérhet segítséget, ahol küldenek egy emlékeztetőt.

Nagyon sok hasznos információ érhető el ezen a honlapon.

Köszönjük az együttműködést!

ME-EMI

Kovács Helga